شرایط مهاجرت به استرالیا چیست
قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران - اداره امور مترجمین رسمی
official translation center

شرایط مهاجرت به استرالیا چیست

چه کسانی واجد شرایط هستند؟ 1) دارندگان تحصیلات دانشگاهی ***کسانی است که دارای تحصیلات دانشگاهی در یکی از رشته های تخصصی مورد نیاز استرالیا باشند. رشته های مورد نظر در تارنمای www.immi.gov.au/sol موجود است. در صورتیکه تخصص شما در لیست مورد نظر یافت نشود در این صورت چنانچه در لیست استانها باشد نیز میتوانیداز طریق پذیرش استانی اقدام نمایید. 2) شرایط متقاضی: · با توجه به رتبه بندی موسسات آموزشی و دانشگاههای ایران توسط کشور استرالیا مدرک دانشگاهی متقاضی بایستی معادل مدرک مورد نیاز شغل مورد نظر در استرالیا باشد. 2 لازم به توضیح است که دانشگاههای ما به 3 گروه درجه 1 درجه 2 و درجه 3 تقسیم شده اند. · از جدول امتیازات حداقل 60 امتیاز را کسب نماید ( هر چه مقدار امتیاز بالاتر باشد شانس قبولی و تسریع در دریافت اقامت بیشتر است ). · حتما زیر 50 سال باشد. · حداقل IELTS مورد نیاز 6 است (هر مهارت ) ولی در بعضی موارد ممکن است IELTS با نمره بیشتری خواسته شود. · درصورتیکه IELTS 7 داشته باشند حداقل یک سال سابقه ی کاری و درغیراین صورت حداقل 3 سال سابقه ی کاری مرتبط با رشته ی تحصیلی مورد نیاز است. 3) انواع این ویزا برای دارندگان تحصیلات دانشگاهی: 3 نوع ویزای (skilled worker) وجود دارد: الف- ویزای مستقل ((Subclass189 - Skilled – Independent ب- ویزای پذیرش ایالتی (Subclass190 - Skilled nomination) پ- ویزای پذیرش ایالتی ( برای مناطق غیر از مرکز استان ) (Subclass489- Skilled- regional sponsored) 4) قابلیت این ویزاها: *ویزای شماره 189 ویزای اقامت دائم بوده و مدت آن 5 سال است و قابل تمدید میباشد. *ویزای شماره 190 نیز 5 ساله بوده و دائم محسوب میشود ولی متقاضی متعهد میشود که مدت 2 سال در استان پذیرش دهنده ساکن شود و یک سال هم تمام وقت کار کند و سپس میتواند به استانهای دیگر تغییر سکونت دهد. *ویزای 489 ویزای چهار ساله مشروط است. بدین معنی که متقاضی بایستی در استان پذیرش دهنده بمدت 2 سال سکونت کند و یک سال تمام وقت کار کند و سپس درخواست اقامت دائم نماید و از زمانی که ویزای اقامت دائم دریافت نمود از امکانات و تسهیلات اقامت دائم استفاده خواهد نمود و شما طی این 2 سال در مرکز استان نمی توانید اقامت داشته باشید. *همسران و فرزندان متقضی حق تحصیل و کار در استرالیا را دارند. 5) دارندگان مدارک فنی و حرفه ای ***کسانی است که دارای مدارک فنی و حرفه ای از وزارت کار یا مدارس فنی حرفه ای بوده و یا تحصیلات تا فوق دیپلم در رشته های فنی داشته و یا فارغ التحصیل هنرستانهای فنی باشند. 6) در حال حاضر فقط متخصصین رشته های فنی زیر از ایران قابل قبول و پذیرش استرالیاست: 1-اتومبیل ( برق – مکانیک – نقاشی ) 2--نجاری و کابینت سازی 4-برق صنعتی و عمومی 3-الکترونیک 4-لوله کشی 5-جوشکاری 6-آهنگری (سازنده قطعات و بدنه های فلزی ) 7) شرایط متقاضی: · -زیر 50 سال داشته باشد. · -از جدول امتیازات حداقل 60 امتیاز کسب نماید. · -حداقل IELTS 6 (در هر مهارت) داشته باشد. · -دارای مدارک فنی و حرفه ای و یا دیپلم هنرستان و یا مدارک فوق دیپلم باشد. · -در مصاحبه ی حضوری و یا از راه دور شرکت و قبول شوند. 8) انواع این ویزا: برای نیروهای دارای مدارک فنی و حرفه ای 3 نوع ویزای skilled worker وجود دارد: الف- ویزای مستقل ((Subclass189 - Skilled – Independent ب- ویزای پذیرش ایالتی (Subclass190 - Skilled nomination) پ- ویزای پذیرش ایالتی ( برای مناطق غیر از مرکز استان ) ((Subclass489- Skilled- regional sponsored *ویزای شماره 189 ویزای اقامت دائم بوده و مدت آن 5 سال است و قابل تمدید میباشد. *ویزای شماره 190 نیز 5 ساله بوده و دائم محسوب میشود ولی متقاضی متعهد میشود که مدت 2 سال در استان پذیرش دهنده ساکن شود و یک سال هم تمام وقت کار کند و سپس میتواند به استانهای دیگر تغییر سکونت دهد. *ویزای 489 ویزای چهار ساله مشروط است. بدین معنی که متقاضی بایستی در استان پذیرش دهنده(به غیر از مرکز استان) بمدت 2 سال سکونت کند و یک سال تمام وقت کار کند و سپس درخواست اقامت دائم نماید و از زمانی که ویزای اقامت دائم دریافت نمود از امکانات و تسهیلات اقامت دائم استفاده خواهد نمود. 9) کار آفرینی BUSINESS INNOVATION STREAM این گذینه برای متقاضیانی است که بخواهند یک BUSINESS در استرالیا دایر کنند و یا در یک BUSINESS موجود و فعال در استرالیا شریک شوند. 10) شرایط متقاضی: · -زیر 55 سال سن داشته باشند. · -دارای یک BUSINESS در کشور خود باشند. · گردش مالی سالیانه BUSINESS موجود در کشور خودحداقل 500,000 دلار استرالیا در سال باشد (بمدت 2 سال در 4 سال اخیر ) · دارایی های خالص معادل 800,000 دلار استرالیا داشته باشد . · جمع امتیازات به 65 برسد (به جدول امتیازات رجوع کنید ) · -توسط یک ایالت اسپانسر شوند ( توافق یکی از استانهای استرالیا جهت ایجاد BUSINESS بدست آورده شود ) 11) خصوصیات این ویزا: الف) متقاضیانی که از این طریق جهت دریافت اقامت استرالیا اقدام کنند موفق به دریافت ویزا و اقامت چهار ساله استرالیا برای خود و خانواده خواهند شد که در این مدت خانواده متقاضی حق کار و تحصیل را در استرالیا دارند. ب) متقاضی حق ورود و خروج از استرالیا را به دفعات در این مدت خواهد داشت. پ) همسران و فرزندان متقضی حق تحصیل و کار در استرالیا را دارند. 12) تعهدات متقاضی: متقاضی متعهد میگردد که بعد از مدت 2 سال که از ورود وی به استرالیا میگذرد نسبت به ایجاد BUSINESS اقدام نماید. 13) هزینه های این ویزا: الف)هزینه ویزای دریافتی توسط دولت استرالیا برای متقضی اصلی4675 دلار استرالیا میباشد. هزینه برای همسر 2340 دلار استرالیا و فرزند 1170 دلار استرالیا می باشد. ب)در صورتیکه متقاضی نتواند IELTS 5 ارائه نماید لازم است مبلغ 8,520 دلار استرالیا پرداخت نماید. تا پس از ورود به استرالیا در کلاس زبان ثبت نام نماید. اما با داشتن IELTS 4.5 به عنوان Functional English مجبور به پرداخت این هزینه نخواهد بود. پ) در صورتیکه همراه متقاضی نیز نتواند IELTS معادل 4/5 بیاورد در این صورت بایستی مبلغ 4,250 دلار استرالیا پرداخت نماید تا بعد از ورود به استرالیا در کلاس زبان شرکت نماید. 14) ویزای بازنشستگی: این ویزا چهار ساله بوده و برای کسانی است که بخواهند دوران بازنشتگی خود را در استرالیا بگذرانند. 15) شرایط متقاضی: 1- بالای 55 سال سن داشته باشد ( سن همسر متقاضی محدودیت ندارد ) 2- ثابت نماید که درآمد سالیانه ای معادل 65000 دلار استرالیا در سال دارد. 3- پذیرش و موافقت یک ایالت بدست آورده شود. 4- دارایی های خالص متقاضی حداقل 750000 دلار استرالیا باشد. در صورتیکه متقاضی مایل باشد خارج از مرکز استان زندگی کند در این صورت لازم است 500000 دلار استرالیا دارایی داشته باشد وسالیانه 50000 دلار نیز درآمد داشته باشد. 16) تعهدات متقاضی: الف)-متقاضی بایستی مبلغ 750000 دلار استرالیا بصورت سپرده نزد دولت ایالتی بمدت 4 سال سپرده گذاری کند. ب)بغیر از همسر متقاضی همراه دیگری پذیرفته نخواهد شد. پ)-مدت این ویزا 4 سال است. ت)-متقاضی حق کار کردن فقط 20 ساعت در هفته را خواهد داشت. ث)در صورتیکه متقاضی در خارج از مرکز استان اقامت نماید در این صورت میزان سپرده به 500,000 دلار تقلیل می یابد. 17) ویزای سرمایه گذاری The investor stream: این گزینه برای کسانی است که میخواهند در یکی از استانهای استرالیا مبلغ 1,500,000 دلار استرالیا به مدت 4 سال سپرده گذاری کنند و بعد از مدت 4 سال میتوانند برداشت کرده و در ایجاد یک BUSINESS با سرمایه گذاری جدید اقدام کنند. 18) شرایط متقاضی: 1-زیر 55 سال سن داشته باشد. 2-از جدول امتیازات 65 نمره کسب نماید. 3-حداقل دارای 2/25 میلیون دلار استرالیا باشد و این دارایی خالص را از دو سال قبل از درخواست ویزا داشته باشد. 4-مبلغ 1,500,000 دلار استرالیا در یکی از استانهای استرالیا سپرده گذاری نماید. 19) خصوصیات ویزا: 1- این ویزا برای مدت 4 سال از تاریخ ورود به استرالیا اعتبار دارد. 2- خانواده متقاضی اجازه کار و تحصیل در استرالیا را دارند. 3- متقاضی متعهد میشود که سپرده خود را تا چهار سال مسدود نماید. 4- حق ورود و خروج از استرالیا را به دفعات دارد. گروه وکلا و مشاورین کانتیننتال می توانند شما را در جهت مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت استرالیا از طریق مهارت و تخصص یاری نمایند. لطفا توجه داشته باشید که ما در حال حاضر از طریق سرمایه گذاری و مشاغل مربوط به پزشکی، مهندسی، پرستاری و مامایی وعلوم پایه اقدام می نماییم. جهت مهاجرت به استرالیا از طریق مهارت و تخصص باید دارای شرایط زیر باشید : 1- سن شما نباید از49 سال بیشتر باشد. 2- باید دارای مدرک تحصیلی باشید که نشان دهد شما در رابطه با یک حرفه خاص دوره تئوری گذرانده و در آن زمینه مدرک معتبر دریافت نموده اید. مدارک معتبر می تواند از جمله: مدارک دانشگاهی که دانشگاه و معدل آن مورد تایید مراکز علمی استرالیا باشد، دبپلم فنی حرفه ای هنرستان، دیپلم فنی حرفه ای از موسسات و سازمانهای معتبر دیگر که طول دوره گذرانده شده در آنها بیش از 900 ساعت باشد. مدارک کامپیوتر که مربوط به مایکروسافت و غیره باشد. بنا بر این تنها اینکه بصورت تجربی کاری را آموخته باشید و مدرکی در زمینه حرفه خود نداشته باشید جهت مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت استرالیا کافی نمی باشد. جهت بدست آوردن اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت به استرالیا از طریق مدارک مهندسی و یا مهارت های فنی حرفه ای به شما پیشنهاد می نماییم قبل از هر گونه اقدام مطالب مربوطه را در سایت ما مطالعه نمایید. 3- باید در زمینه یک حرفه سابقه کاری داشته باشید. گواهی سابقه کار شما حتما باید از یک محل کار معتبر بوده و جزئیاتی از قبیل طول مدت استخدام، میزان حقوق و شرح وظایف کارمند حتما باید در گواهی سابقه کار ذکر شده باشند. طول دوره سابقه کار که باید ارائه گردد بسته به رشته تحصیلی شما متفاوت می باشد. برای بعضی از رشته های تحصیلی مثل مدارک فنی حرفه ای حداقل باید 3 سال سابقه کاری داشته باشید. برای بعضی از رشته های دانشگاهی 3 سال و حتی گاها 1 سال سابقه کار درصورت داشتن IELTS 7 کافی می باشد. لطفا توجه داشته باشید که ارائه سابقه کاری صوری جهت مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت استرالیا توصیه نمی شود. به این دلیل که همیشه این امکان وجود خواهد داشت که سابقه کاری شما از طرف سازمانهای ارزشیابی مدارک در استرالیا و یا اداره مهاجرت استرالیا استعلام شود و در صورت پیدا کردن هر گونه تناقض و یا نا هماهنگی در سوابق کاری شما، پرونده تان مردود خواهد شد. بنا بر این اگر از طریق سوابق کار صوری اقدام می نمایید به این مسئله اشراف داشته باشید که ریسک این وجود خواهد داشت که پس از استعلام پرونده تان مردود گردد و مسئولیت پذیرفتن این ریسک با خود شما خواهد بود. 4- استرالیا یک کشور انگلیسی زبان است و توجه داشته باشید که جهت اخذ اقامت این کشور حتما باید زبان انگلیسی خود را تا حدی تقویت نمایید که بتوانید پس از ورود به استرالیا امورات اولیه زندگی خود را انجام دهید و ندانستن زبان انگلیسی برایتان باعث بوجود آمدن مشکل نشود. به همین جهت کشور میزبان هم علاقه دارد شما قبل از ورود تا حدی زبان انگلیسی بلد باشید و قبل از اینکه شما مدرک قبول شدن در امتحان زبان انگلیسی آیلتس IELTS را ارائه ندهید، اداره مهاجرت استرالیا به شما اجازه ورود نخواهد داد. در بعضی از رشته ها ی تحصیلی می توانید مدرک آیتلس IELTS را پس از ارزشیابی و معادل سازی مدارکتان در استرالیا ارائه نمایید. اما در بعضی از رشته ها باید از همان اول مدرک آیلتس IELTS خود را همراه با باقی مدارک به سازمانهای ارزشیابی مدارک در استرالیا ارسال نمایید.

طراحی سایت و بهینه سازی توسط اسپیکا