چه مدارکی برای مهاجرت به کانادا که باید ترجمه شوند؟
قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران - اداره امور مترجمین رسمی
official translation center

چه مدارکی برای مهاجرت به کانادا که باید ترجمه شوند؟

کپی و ترجمه شناسنامه متقاضی اصلی ، همسر و فرزندان اصل و ترجمه گواهی عدم سوء پیشینه برای متقاضی اصلی و همسر و فرزندان بالای ١٨ سال کپی ١٠ صفحه اول پاسپورت متقاضی اصلی ، همسر و فرزندان (شامل صفحه ای که اعتبار آن را مشخص کند) بعلاوه صفحاتی که مهر دارند . اگر پاسپورت دیگری هم دارید کپی آن را هم اضافه کنید . بهتره پاسپورت ٣ سال اعتبار داشته باشه . همچنین باید حداقل ٢ صفحه خالی داشته باشه . ترجمه و کپی مدارک تحصیلی متقاضی اصلی ، همسر و فرزندان بالای 22 سال ترجمه و کپی عقدنامه فرزندانی که ازدواج کرده اند ولی در مهاجرت شما را همراهی می کنند کپی و ترجمه کارت پایان خدمت برای آقایان . مدارک تحصیلی : برای متقاضی اصلی و همسر وی مدرک تحصیلی دیپلم - کلیه مدارک دانشگاهی بعلاوه ریز نمرات ( ریزنمرات باید در پاکت دانشگاه باشد) - مدارک دوره های فنی و حرفه ای یا هر دوره حرفه ای دیگری که گذرانده اید ، ترجمه شود . مدارک شناسایی : شناسنامه، کارت ملی، عقدنامه، طلاق نامه، گواهی فوت همسر و مدارک افرادی از اعضای خانواده (همسر و فرزندان) که مقیم کانادا هستند

طراحی سایت و بهینه سازی توسط اسپیکا